Kit

BIKERMICE FROM MARS – anmeldelse.

http://www.bikermice.tv/ <- A+K anbefaler.

Hvis du ikke ved hvad du skal lave, anbefaler vi at du besøger denne fantastiske hjemmeside, og får et indblik i disse rå drenges ‘badboy’-univers!
.
Mød Speedy, Vinnie og Modo på deres hjemmebane, spil spil, læs om episoder og snak om alt, der har med Motormusene at gøre i deres vildt cool forum.
.
Du kan endda downloade deres ‘Temasange’ i forskellige versioner – så bliver det ikke nicere!
.
Temasang (full_theme.mp3) [203kb] – 25 sekunder
Temasang Soft (relaxed.mp3) [168kb] – 21 sekunder
Temasang Mars Remix (mars_mix.mp3) [171kb] – 21 sekunder
.
.
Her kan du læse mere om drengene – hvem er din favorit?

Speedy

Speedy er lederen. En lavmælt type, der godt kan minde lidt om Clint Eastwood. Bag solbrillerne lurer et blik, der kan lamme en modstander på hundrede meters afstand. Speedys intense, lave stemme fortæller, at han er en, man skal have respekt for. Han er typen, der tænker, før han handler…

Vinnie

Vinnie er frygtløs og altid i godt humør. Han er en sjov fyr, der har fået en god portion af det mandlige machogen. Jo farligere et motorcykel-stunt, jo sjovere synes han, det er. Men hans liv har ikke altid været lutter skæg og ballade. Vinnie gemmer halvdelen af sit ansigt bag en titaniummaske….

Modo

Den blide kæmpe. Stor, stærk og med mere hjerte end ti mus tilsammen. For længe siden var der en tv-serie, der hed “Bonanza”. I den var der en mand ved navn “Hoss Cartwright”. Han var kæmpestor og kunne klare sine modstandere med den ene hånd bundet på ryggen…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *