fest fest fest,  Kit

Anne trænger til et klap.

Som tak for at informere verden om at jeg altid har ønsket mig et olieret svin (?) – har jeg nu valgt at dedikere dette indlæg til min dejlige søster. Jeg beundre Anne på mange punkter – og det er jeg sandelig ikke ene om. Anne beundre faktisk også selv sig pænt meget, eller hun ved hvert fald hvad hun snakker om. Hun er derfor aldrig bange for at give råd, til folk, om det så er om støv, indkøb, musik, whisky, mærker, indretning, kropsvæsker, rengøring, filosofi, hvordan man fryser brød osv.

Ja, af alle disse ting, er kropsvæsker nok hendes speciale (“yumyum – det er gratis protein” – er helt klart et af de råd hun forsøger at slå et slag for). Anne har, til trods for hendes generelle generthed, ikke længere nok i at rågive sine venner og familie – hun er derfor begyndt at skrive under alias (how Karen Blixen of her) til diverse ugeblad.

Eksempel:


“Jeg har et meget enkelt råd. Brug dit eget spyt mod bygkorn. Men det skal være om morgenen, inden du spiser eller drikker noget. “

Underskrevet F. A.

Her kan man tydeligt se at F. A. ( Friske Anne – selvopfundet kælenavn hun bruger i forbindelses med kropsvæsker) ikke er parat til at stå ved sine råd i offentligheden. Jeg vil derfor opmuntre alle jer der læser med til at give Friske-Anne et klap (hvor som helst) og tag i mod hendes råd hvis i ser hende. Dette ville gøre hende rigtig glad og stolt!

På forhånd tak.

Knus fra Annes betænksomme søster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *