Anne,  knap så nice,  ønsker

Had/kærlighedsforhold

til cowboybukser, er hvad jeg har.

Inspireret af overskuds-lækker cowboybukseklædt forældre i børnehaven, har jeg besluttet mig for at forsøge at erhverve mig et par cowboysbukser igen.

Jeg, lige som en del andre, kan ikke udstå at købe cowboybukser og er ved at myrde mig selv, idiotiske ekspedienter, samt lækre kunder i butikken, og ikke mindst designeren af pågældende bukser, man er igang med at prøve.

Ikke desto mindre, har jeg tænkt mig at tage kampen op, og give det et forsøg. Min udmiddelbare plan er at købe mig et par Cheap Monday bukser, da det sidste par kun røg ud da de var blevet decideret tyndslidt.

Men hvis I ser mig shoppe i Aalborg midtby i næste uge, så gå en stor bue udenom – jeg er helt sikkert en tikkende bombe.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *