Anne,  fråd,  nice

Mandags-mad

Igår var jeg ude og spise frokost på café Nova, sammen med en veninde. Jeg fik en spinat-laksesalat med en karaffel vand til, af hvad jeg måtte smide 80 ,- hvilket var ganske rimeligt, men synes de var lige nærrig nok med laksen (Okay, jeg er selvfølgelig også grådig-efter-laks-typen der havde fortrukket 500 g. laks og tre spinatblade) Men serveringen var god og hurtigt, og det var vældig hyggeligt.
Er jeg forresten den eneste der synes, anretningen giver associationer til de der meget lidt yndige kransekage-barnevogne der tiltider laves til barnedåbe, i stil med overflødighedshorn o.l
.
Apropro kage, valgte vi derefter at flotte os, fordi vi ikke kunne stå for disse lyserøde træstammer fra Frederikstorv-bageren (som jeg iøvrigt kun normalvis bevæger mig ind i kl 6.30 om morgenen efter en bytur)
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *