Anne,  gaver,  Mad

Yndlings desserten af alle

Igår holdte jeg fødselsdag for de gamle plus Kit & mindstesøsteren.

Det var rigtig hyggeligt, og jeg serverede tortillias (af hvad jeg ikke nåede at snapshotte et billede af), samt disse til dessert:
Ved første øjekast ligner disse uskyldige anretninger til forveksling blot almindelige potteplanter, men rent faktisk er det en herlig chokoladeis, drysset med knuste oreo-kiks, pyntet med en ægte blomst, som er stukket i et sugerør, der sidder midt i isen.
Jeg var ret så spændt på reaktionen, men den blev heldigvis som jeg ville have den – de var helt rundt på gulvet, kunne slet ikke gætte, at det ikke var blomster, og synes det var rigtig skægt – succes.

Og så smagte det iøvrigt godt, skal jeg hilse og sige!


Her er et billede af mine fine gaver, fik penge, clinique mascara, en robot, pyntekager, samt en hårkur – rigtig skønt!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *