Kit,  Mad,  PURE NICENESS

Efteråret banker på..

I dag har mig og Nigella været i køkkenet. Nigella har bagt chokoladekage, stegte kylling og lavede hindbærtrifli, jeg syltede grønsager og lavede 2 slags stuvede hvidkål til mit vinter/efterårs-lager. Livet er ret okay i dag. Jeg har jordens dejligste familie, hjemmelavet solbærsaft i mit glas og mere end én bog der ligger på min seng og venter på mig.

2 Comments

 • Trine

  Oh wish it was me.. Der er ikke noget som hjemmsylt/saft/bag! Emmer af efterår og råhygge..

  Måske man skulle slå et smut forbi sin mormor, og tvinge hende til at sylte sammen 🙂

 • A + K = ♥

  Ja, det er rigtigt hyggeligt (: Er skønt med noget dejligt at lave indendøre når det er koldt og mørkt.
  Jeg ville ønske jeg havde en mormor at sylte med – og ville helt sikkert tvinge hende alt hvad jeg kunne hvis det var 😀

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *