Anne,  PURE NICENESS

Verdens bedste børnebillede-bog

Lad mig præsentere:

“Søren Slik” er en fantastisk bog som mig og Kit havde i vores barndomshjem.
Den omhandler den altid sliksultne Søren, hvis drømmelandskab (lig mange andre børns) ser sådan ud:

Og Søren foretager sig stortset ikke andet end at tænke på de søde sager:


Problemet er, at Sørens mor og far synes, at slik hører sig til efter aftensmaden, og i urimeligt små mængder. Derfor går rebellen Søren på rov i køkkenet efter sengetid. Men trods forsigtighed, taber Søren i sin ivrighed kagedåsen og bliver afsløret.


Dette føre til den kedelige konsekvens, at sukkerkolde Søren bliver smidt i seng – og i panik griber til et tyggegummi. Men grundet al den udmattelse kagerovet har været, skvatter han i søvn med det i munden. Her ses konsekvensen:

Næste dag bliver Søren klippet korthåret af sin far – hvilket gør han til en meget pænere (tegneserie)dreng. Men trods dette, må bogens morale være, at man bør give sine børn tilstrækkeligt mange chokoladekiks – ellers gør de bare noget dumt, som at klistre hele garnet ind i tyggegummi, og så skal man i Ikea efter nyt pudebetræk og i øvrigt bruge hele morgenen på at skælde ud og klippe hår.
Husk på det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *