Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad

Juleøl i spandevis

Igår var jeg på café med et par damer, menuen var som den oftest er: laksesalat, mælk og kaffe
– og egentlig skulle jeg have været tidligt i seng – men det var somom Jomfru Ane Gade kaldte, så endte med at drikke et hav af fadøl, irish coffee og sambuca-shots, lave fagter til stortset alle 90’er sange på dj’ens playlist og snakke med freaks (især en dreng, der i høj grad lignede Lance fra N*sync, som højlydt proklamerede at The Voice radio, var den kanal der havde bredest musiksmag. Nu har jeg ingen radio, men tvivler stærkt på hans udsagn)
I aften skal mig og Kit + de andre garvede drukaber til Sneen Falder, det skal nok blive godt – det gør mig især glad, fordi jeg kommer til at tænke på rensdyrets ben, som gør mig i lige godt humør, hvert eneste år. Jøsses, hvor er de grimme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *