Anne,  Bolig,  gaver,  PURE NICENESS

Pure niceness!

Se, alle de fine ting jeg har fået af min søde mor! Love & Peaces porcelæn, den mest orange skål i byen, Rice skeer og glas, en darlahest, et nyt spisebord, en serviet-fætter, samt en yndig tapetæske – hvor heldig har man lige lov at være?
Hun elsker lidt, hvis man har bolig-stress (det er nemlig socialarvligt og derudover uhyrligt smitsomt) og har derfor rodet rundt i gemmerne og har fundet alle disse lækre ting, som passer perfekt ind i til det retro-touch forsøger at skabe i min bolig. (Kit synes dog mere jeg har skabt en LSD verden med alle mine dværge, fremtidige lystofrør, dådyr og ternede kaniner, men jaja)
Det er hvertfald uden tvivl det største og bedste “påskeæg” til dato <3


Min søde far, er også kommet på arbejde, og er igang med at headhunte Aalborgs billigste VVS’er til at installerer min vaskemaskine, hvis det overhovedet lader sig gøre. Han er nu engang meget bedre til at charme fagfolk (og alle andre), end jeg nogensinde bliver.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *