Uncategorized

Gamle mænd, er det nye sort!

Jeg savner, at have Travel&Living som prøve-kanal på mit TV, for i disse velsignede dage, kunne man nyde godt af madprogrammer med den altid flabede, aldrende frækkert Anthony Bourdain – især hans “no resevation” programmer, var nice, hvor han tog ud og smagte på bizar mad fra forskellige lande.
Der er intet, som en høj, gråsprængt, hot 55 årig, der siger: “nu skal jeg sgu bare op på mit hotel og høre Cypress Hill” efter at have drukket en lokal, syregrøn youghurt-drik i Ghana, indeholdende hvad de beskrev som “magic herb”.

Og nu vi er ved gamle mænd, har Jøden & Hefty kommet med deres første singleudspil, til deres kommende plade – her får I en sikker hitter: “Gamle Dreng”

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *