Kit,  snaksnak

Nysgerrig

Vi har på det sidste fået nogle nye læsere – fedt fedt fedt, og kom til at tænke på at vi faktisk intet ved om hvem der læser med. Så hvis du har lyst at fortæl hvem du er eller noget andet, skal du være velkommen. Jeg har i vestre side sat en lille ‘alders-måler’, så hvis du vil afsløre din alder kunne der være nice (:

4 Comments

 • Sisse-Sofie

  HAHA! Jeg er den første!
  Sisse-Sofie, 22 år, læser til lærer på frederiksberg, kærester med Jakob, bor i lille kollektiv med fire mennesker, poesinørd, hobbyidiot og pivfræk tuttifruttitøs (helt sikkert paradisematerial)
  derudover er jeg en virkelig god ven!

  kudos

 • Tine

  Uh! Spændende.
  Jeg er Tine, 26 år (vildt! Skulle ellers til at trykke i kategorien 20-25 i siden, men jeg er jo i 26-30 gruppen! Gisp!), bor på Amager med min kæreste, oprindeligt fra Mariager, KÆMPE AaB-fan, filmnørd, tyskstuderende og musikfan!

 • Natascha

  Så går jeg videre…
  Jeg er Natascha på 33 år. Jeg bor for mig selv i en lejlighed på Amager. Jeg er single og cand.mag. i dansk og kulturformidling, men fordi jeg ikke har kunne finde noget job som gav mening i forhold til mig og min uddannelse, så læser jeg nok videre til efteråret, hvor det er meningen at jeg skal tage en ny kandidatoverbygning på Det informationsvidenskabelige akademi – som tilfældigvis er min nabo.
  Jeg er glad for kaffe, dans, gravhunde, tøj og ting med prikker, gode bøger og film og at gå lange ture med musik i ørerne. Det var lidt om mig :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *