antivoksen,  Kit

Voksenviden, nyhed, Mette L og det med at bo for meget inde i sit eget hoved..

Jeg og gloede på ugeblade, mens jeg ventede i kø i mit lokale supermarked, da jeg faldt over titlen:


Interview med skuespilleren Mette Lisby:
“Jeg er ikke så modig, som du tror!”

Hmm.. Er jeg den eneste i dette land der ikke har gået rundt og har troet at en dame ved navn Mette er super modig? som aldrig en eneste gang har skænket det en tanke at heltemod og skuespil går hånd i hånd? 


Det kan selvfølgelig være, at der er en eller andet brev adresseret til ‘Beboeren’, som jeg ved et uheld har smidt ud eller måske faldt jeg bare i søvn i timen, den dag vi lærte om det i skolen.. eller måske skyldes det bare at jeg er forfærdelig til at følge med i nyhederne/alt andet der forgår ‘ude i den store verden’.


Må i news-bootcamp så snart jeg er fyldt 25, for så er uvidenhed da virkelig ikke charmerende længere! 

Ps. Undskyld Mette Lisby  – det var bare et eksempel, den artikel med dig – ved ikke hvem du er, men er helt sikker på at du er tilpas modig, lige som du burde være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *