Anne,  knap så nice

Agurketid!

Under forfilmene til Harry Potter, døde mig & Kit næsten af chok over film-verdenens mangel på gode plotts.
Jeg mener: The Rise Of The Apes, Captain America og The Green Lantern?!!
De kan da umuligt være alvorlige? – Er alle gode film-ideer virkelig taget? Er lageret opbrugt?
Altså:

Plot 1 (at dømme udfra traileren): Mand opfinder metode til at skabe en menneskelig personlighed til en abe. Grimt Animeret Abe og mand hygger for vildt. Abe viser sig at være for farlig, trods mands anstrengelser. Abe kommer i bur, og skal leve som abe. Abe er utilfreds, går amok, slipper alle aber ud, og laver den vilde aberevolution.

Plot 2 (at dømme udfra traileren): Splejset men uh-så-tapper dreng ankommer til hærens træningslejr, og alle foragter ham. Men frygt ej, han får blot en extreme makeover, samt fordelen af at designe sin egen dykkerdragt i nationale farver. Derefter bliver han elsket af alle, redder verden og score den lækre dame, med rød læbestift.

Plot 3 (at dømme udfra traileren): Ung mand bliver udvalgt til at redde universet. Ung dreng føler sig ikke “fearless” nok til at “become a green lantern” men ender med at få en skinnende grøn gipsmaske, af dem vi alle kender fra børner’n, en selvlysende dragt, samt en masse grimme alien-venner og redder dagen alligevel.

Jeg mener – hvem??!! – vil dog betale for at se det??

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *