Anne,  der er altid noget at fejre,  fråd,  Mad

Bessetema part 4

Succes-oplevelse! Kan tilsyneladende snildt lave faserede porre, kartofler og opbagt hvid sovs.
– og nej, syltede agurker passer nok ikke ligefrem ind – men det er da oldschool… og derudover benytter jeg en hver nær-gyldig undskyldning for at spise dem.
Fredag skal jeg lave bøf-sandwich til mig og Kit, en af mine personlige favoritter. Sovs er så meget det nye sort.

5 Comments

  • Maja Skovgård Nielsen

    bøf-sandwich med brun sovs!? – så bliver det da vidst heller ikke mere dansk ;D hæhæ
    Jeg tænkte faktisk på om du havde en god opskrift på aioli? Jeg har læst mig flere gange til at i 2 har en forkærlighed for det 😉

  • A + K = ♥

    Har denne, tyvstjålet fra Drengerøvskogebogen, til ca. 1 dl:

    2 pasteuriserede æggeblommer
    1 tsk dijonsennep eller citronsaft
    8 spsk neural olie, erstat evt 2 af dem m. olivenolie

    Lad ingredienserne have stuetemperatur (dvs en time uden for køleskab).
    Pisk æggeblommerne, og hæld olien i lidt af gangen, mens der piskes. Blommerne skal absorbere dråberne, før nye hældes i. Når mayonaisen er lavet, tilsættes citron eller sennep, samt et fed hvidløg (presset naturligvis)Krydr evt med salt og peber.
    Krydderurter skader bestemt heller ikke, skulle jeg hilse at sige (:

    Håber den kan bruges.

    – Anne

Leave a Reply to A + K = ♥ Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *