Anne,  føj,  knap så nice

Overhørt i bussen.

Jeg sidder og hører musik, i bussen, bag to drenge på en 18-25 år – den charmerende Bullrot og kasket-bærende type. I en pause mellem numrene, hører jeg sætningen bag mig:

“Men det bliver jo heller ikke nemt for dig, hvis du vil hænge med os”

– jeg slukker musikken og smuglytter – og den anden svarer:

“Nejnej, det ved jeg godt. Hvad er det så, jeg skal gøre?”

og her gives den mest bizare ordre til dato:

“Du skal først skaffe noget af din mors hår – det er jo ikke nemt. Men hvertfald en tot hår ikke? Og så skal du tage et par af hendes sko. Og tage på, ikke? Er du med? Og så skal du selvfølgelig skaffe moneys – jo flere moneys jo bedre (og ja, han sagde “moneys”). Og så møder du bare op på Kastet Grill & Burger. Okay? Kan du godt huske det? Hår, sko og moneys på Kastet Grillen. Så må du godt være med. Og det der med mange moneys, er altså ret vigtigt”

Kom nu Mulle – du vil jo gerne være med i klubben, ikk’?

– Jøsses!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *