Anne,  Kit,  PURE NICENESS

Om at miste venner


Vi holder fødselsdag på lørdag i anledningen af, at Kit fylder 19 for syvende gang, og jeg fylder 18 for fjerde gang – og det skal fejres! Vi har inviteret vores yndlingsvenner og familie, og de har alle sammen sagt ja til at komme, på trods af disse invitationer – de er iøvrigt sendt i guldkuverter, med glitter i. Nu er spørgsmålet så bare, om vi har nogle venner tilbage, når de har været til vores nørdefest – tilsyneladende er folks største frygt at vi er udklædte, men der er altså grænser for galskaben. Men vi kommer bestemt til at udvise os, fra vores mest Harry Potter-nørdede side, og det kan skræmme selv den bedste væk – så nu må vi se om I læsere bliver hængende.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *