Anne,  fjoller

Change of mind

Her har jeg siden jeg var lille altid hadet – altså, virkelig hadet! – Carmen & Babyface filmen fra 95. Den var mildest talt ekstrem pinlig og kikset, og jeg har kun set den en enkelt gang.
Og da jeg læste anmeldelser af den i dag, kan jeg godt se hvorfor, jeg syntes det: Filmen fejler til gengæld i sin tungsindigt omhyggelige gennemgang af pubertetslivets genvordigheder. Det bliver til en ærgerligt overfladisk omgang, der drukner i klichéer. ” 
– Hvem i alverden kan dog holde den slags ud?
Men!
I dag har jeg så også fundet ud af af (efter ikke at have set filmen i minimum 10-11 år), at det er Rasmus Seebach der spiller Babyface! Hvad fanden er det for noget? Den må og skal genses!– det kunne jo blive min nye yndlingsfilm B)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *