Jeg har en plan, som en del af at blive voksen – den hedder at jeg skal kunne lide alt mad. Jeg er i forvejen så godt som altædende, men nu er der for alvor ikke langt igen.
For i år har jeg spist (og nydt): Rødkål, sild, brunede kartofler og grønlangkål, her i december.
Så nu mangler jeg kun risengrød og nisseøl, inden for mit jule-repetoir.
Og i al almindelighed mangler jeg kun, at lærer at kunne lide: Ketchup, klar suppe, smør, ferskner, skinke, flødeskum, hotdogs, sodavand, karbonader, dressing, sukat og karry… og sikkert et par ting til.
Se selv, jeg er jo næsten voksen.
5 Comments
Xenia
Det er i hvert fald ret vildt, at du bare sådan lige kan remse de ting op, du ikke kan lide, så hurtigt – der er jeg mere kræsen, så det ville nok alligevel tage længere tid 😀
A + K = ♥
Haha, jeg har sikkert også glemt en ting eller to. Men spiser også overstående, hvis det bliver serveret, så det er nok en tilvænningssag (;
– Anne
MusicIsMySecret
Jeg har det lidt på samme måde, og smagte derfor min fars blodpølse i år… Men det er altså IKKE lige mig! 🙂 Derudover har jeg det også svært med rosenkål og medisterpølse. 🙂
Tina
Det er nogle vilde ting, du ikke kan lide 😀 haha
A + K = ♥
MIMS: Jeg har vist aldrig smagt overstående, men det ser ikke ud til at være min stil, men hvem ved (:
Tina: Haha, nogle vilde ting alligevel?
– Anne