Anne,  Bolig,  ønsker,  smukt

Drømme.

Det er sjældent (læs: aldrig) sådan at jeg ligefrem går og sukker efter noget fra Ikea. Men lige akkurat dette retro Stockholm sofabord, må meget gerne komme hjem til mig at bo. Det koster kun 1.700,-, men ligner en million.
Nogle glade givere tilstede? – ellers ønsker jeg mig det nok til jul.

5 Comments

 • Anne

  Jeg er lige faldet over jeres skønne blog, og så så denne post. Jeg har det sofabord stående i Boxit(næsten ubrugt, da det blev valgt af min eks, men ikke taget med da vi flyttede fra hinanden). Hvis du stadig drømmer om det, kan vi sagtens lave en handel 😉

  /Anne

 • Anne

  Jeg tænker halv pris (det er vitterligt ubrugt. Vi nåede at bo med det i et par måneder). Jeg bor i Aalborg, men bordet er i Boxit i Nørresundby og trænger nok til et kærligt møde med en støveklud 🙂

  /Anne

 • Anne

  Hvis du kunne tænke dig det, så smid mig en mail på annehviid123@gmail.com. Jeg skriver speciale i øjeblikket, så jeg har først tid til at hente det frem efter den 31. maj. Bare så du er advaret om, at der er en leveringstid på et par uger 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *