Anne,  fjoller,  Mad,  snygge

Meatless

Inspireret af Hugh fra River Cottage, som holder kødløs-sommer, har jeg og en anden madglad, besluttet at holde vegetarisk uge (rigtig vegetarisk, vel at mærke, hvor alt kød – dvs. også fisk/skaldyr – er bandlyst). Bare for sjov naturligvis, for at lave lidt andet mad, end det, man nu sædvaneligvis går og laver.
Men den slags planer, kommer ikke ustraffet, når man er vild med mad. For nu er kl. omtrent kvart i 2, og jeg ligger her og drømmer om løgsuppe, sprøde falafler, svampe-risotto, porretærter og mozzarella/spinat pizza – i stedet for at sove, som jeg skulle.
Udfordringen startede her til aften, og jeg spiser derfor kød igen på søndag til aftensmad.


Imorgen står menuen derfor på hjemmelavet raviolli’er med spinat og gede-ost + pesto <3


Det er nu altid meget skægt at spise efter tema’er – nogle af jer husker måske mig & Kit’s Besse-tema, hvor vi åd os igennem litervis af brun sovs, tarteletter, farserede porrer og bøfsandwiches.
Hvad mon det næste bliver? Jeg håber på fisk eller ost!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *