Anne,  snaksnak,  snygge

Feriedage

Jeg elsker godt nok at have fri. Igår hyggede mig og Kit med frugtsalat, kaffe, snak og kjole-påkigning, og idag skal jeg med to af mine gamle gymnasieveninder ud at kigge på tøj til den forestående 90’er fest.
Ved stadig ikke om jeg der går start- eller slut-halvfemser i den, men er fattig som en kirkerotte, så måske jeg bare må kæde et eller andet sammen fra mit skab, ligesom sidst.
Det blev så umenneskeligt grimt til den sidste fest, at jeg uden den mindste mistænkeliggørelse kunne tage en tidsmaskine og deltage i en rigtig fancy fest i 98, og ikke blive opdaget. Men mon verden kan bærer endnu engang at se mig med rottehaler, cyper-gear og fluebriller med gult glas?

3 Comments

  • Lykke

    Hej 🙂 Så du havde skrevet en kommentar på et indlæg jeg havde lavet på min blog, og ville lige kigge forbi. Jeg har lige startet min blog, og ville egentligt bare lige høre dig hvad du har gjort for at få faste læsere og nogle der kigger forbi engang i mellem? Det er jo nok lidt sjovere at blogge hvis der er et par andre der kigger med 🙂

  • A + K = ♥

    Uha, det er ikke et nemt spørgsmål, hvad vi lige har gjort, for at folk bliver hængende, men vi er vældig glade for det (:
    Men jeg kan fortælle, at jeg selv gen-besøger blogs hvor der ofte opdateres med nye indlæg, har mange billeder, sjove fortællinger og gerne et hav af madopskrifter. Men den slags er individuelt, naturligvis. Det vigtigste er vel nok, især i starten, at man gør opmærksom på sig selv og skriver rundt omkring, så folk ved man findes (:

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *