Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  nice

90’er flashback dagen derpå.

90’er-festen i lørdags var en succes, ganske som forventet – jeg var iført t-shirt med diverse huller, knælang nederdel, benvarmere, perlemorøjenskygge, “tatoo-klistermærker” og de obligatoriske 90’er-totter fra det opsatte hår. Der var isbjørn til velkomstdrink, nervøs velour i sofaen, kunstige blomster, lavalamper, en masse usmageligt musik (primært eurodance) samt tons af slikpinde til diverse Spice Girls poseringer – jeg har gang i en “supriced and angry” på overstående billede, et sandt Victoria Beckham valg (vi skulle tilsyneladende posere som vores daværende favorit).
Alt i alt vældig skæg aften, har stadig Ace Of Base på hjernen og har idag plejet tømmermænd på sofaen i selskab med Herkules og grønne druer.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *