Anne,  der er altid noget at fejre,  nice,  snaksnak

27 graders niceness.

Suveræn niceness på Cafe Vi2: Rugbrøds-“sandwich” med varmrøget laks, hytteost med purløg, grøn pesto, semidried tomater og grønt 

Slik – lakridsfan er tydeligvis kodeordet.


Hvor er det dog et herligt vejr, der har sænket sig over Aalborg! Har de sidste par dage spist lækker mad, ligget i Fjordmarken, nydt sunlollys og astronaut-is, gået lange ture og været i Zoologisk Have i timevis. Jeg håber sgu ikke jeg jinxer vejret med det her indlæg, for jeg kunne altså godt bruge flere af de her slags dage (faktisk gerne alle dagene indtil skolen begynder – mindst). Nu skal dagens resterende solstråler bruges i yndlingsselskab, nemlig med Kit, hendes altan og en flaske vin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *