Anne,  fjoller,  snaksnak

Bedre sent end aldrig.


– sidder du og tænker, at din regnfulde lørdag næsten ikke kan blive mere spændende?

Så tro om igen – for mig & Kit har endelig taget os sammen til at forny vores billeder ude i siden. Ja, hvis dét ikke er spændende, hvad er så? 
Okay, måske ikke en særlig sindsoprivende nyhed – men under alle omstændigheder: Nu er vi præsenteret via billeder der trods alt er under 12 måneder gamle, frem for nogle der er taget for tre år siden, og kan derfor føle vores blog er totally hip og opdateret i layoutet.(Dog er disse billeder, såvel som de gamle, taget i en brandert til hiphopfestivalen Took It – ædru billeder har vi ikke præsteret at kunne opdrive)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *