Anne,  fattigdom,  Jeg glæder mig til,  samlerpsykopat,  smukt

Noget om jalousi..

Når man(hovedsagligt grundet stelstress, ubeslutsomhed og fattigdom) ikke købte noget Flora med hjem fra KBH, er det en sær kombination af agressivitet, misundelse og lykke der blander sig, når man får lov at bruge det. Har nemlig valgt at råbe “røv” til regnvejret, og besøge de gamle, og her er der jo mulighed for at lege Flora-ejer, mens man ser Madagascar 2 – ikke dårligt.
Glæder mig til, at jeg på ægte J.K Rowling’s manér får tildelt et guddommeligt talent, som et lyn fra en klar himmel, og på relativt kort tid formår at blive multimillionær.(Dette må gerne ske indenfor nærmeste fremtid, hvis muligt. Alternativt må jeg røve Kit i nattens mulm og mørke)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *