Anne,  Griskhed,  Mad,  snygge,  yum

Madder!

Udtrykket “en kedelig rugbrødsmad” ved jeg ikke hvem, der er kommet på – men mig er det i hvertfald ikke!  Gårsdagens kaffe-date endte nemlig i stedet med et lækkert frokostbord, hvor der blev spist tons af ægge/tomat/kartoffel/leverpostej/tunsalat-madder i stakkevis – og til dessert fik vi to ting, jeg faktisk ikke har fået længe, nemlig en kop the og en træstamme (som jo i øvrigt smager forrygende, hvorfor er det, man ikke spiser sådan en oftere?)


2 Comments

 • Natascha

  Mums, jeg synes nu også, det ser lækkert ud! Jeg fik rugbrødsmadder til aftensmad i går, og jeg er lidt ked af at brød, selvom det er groft, er det onde nu om dage, for mums, hvor kan det være godt!
  Og sikke en fin og prikket te-kop :o) Lige til at blive glad af.
  K.h. Natascha

 • A + K = ♥

  Ja, det er altså også noget værre fjoller, hvis man spørger mig – alt med måde naturligvis, men jeg under nu gladeligt mig selv både rugbrød og træstammer (:
  Og ja, koppen er rigtig fin, det er min venindes, men jeg kan nu også godt lide looket.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *