Anne,  fjoller,  snaksnak

Blazere til mænd?


Hvordan det er lykkes nogle somhelst at ende på vores blog via søgeordene “blazere til mænd”, aner jeg ikke, for husker bestemt ikke vi har haft dette emne oppe at vende. Men det er måske en fejl?

Derfor spørger jeg publikum:Begrund gerne dit svar, så fremtidige søgere af ordet kan få brugbar viden til netop dette emne, så de kan beslutte hvilke de skal købe til dem selv/deres mænd mv.Tsktsk, somom. Jeg stemmer C.

2 Comments

  • MusicIsMySecret

    Jeg føler lidt, at spørgsmålene er ladet med din egen, personlige holdning. Heldigvis er jeg helt enig med dig, og ville aldrig stemme andet end C, så det går nok. Derudover ville jeg nok også koncentrere mig mere om “analrundfart”, da det straks lyder mere bekymrende.

  • A + K = ♥

    Haha, hvór har du dog den idé fra? Jeg synes bestemt ikke valgmulighederne er spor farvet, af min holdning :p Eller, måske lidt. Læs: Meget. Okay, jeg er virkelig bare ikke til mænd i blazere 😀
    Analrundfart er ikke spor bekymrende, men i tilfælde af at det ikke er et ordspil over “kanalrundfart” tør jeg ikke bevæge mig ind på emnet.

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *