Anne,  snygge

Fast grund under fødderne.

Så er jeg hjemme igen fra en skøn-skøn-skøn ferie i Tyrkiet, indeholdende sol, enormt lækker mad, i omegnen af tusind øl og alt andet hyggeligt man kunne tænke sig. Kunne sagtens have klaret en uge til, men nu det skulle være, er det også dejligt at komme hjem, særligt til en god håndfuld kommentarer og nye læsere.
Ankom kl. 16 i Aalborg til regnvåde skyer og et lift hjem til mine forældre, hvor jeg snupper en kop aftenskaffe, inden jeg skal hjem og pakke ud – ikke værst
Jeg glæder mig til at vise billeder af det hele, når jeg engang får overført dem – indtil da får i et billede af afskedsmiddagen, som blev indtaget få timer inden der var afgang: En god røvfuld sushi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *