Anne,  ferie,  folk er freaks,  PURE NICENESS

Morgen-techno.

Pakket og parat!

Flymad! Brød fra Lagkagehuset,skaldyrssalat, emmentaler, couscoussalat, kylling, orientalsk kartoffelsalat og dessert.

Værelse med aircondition 

.. og køleskab. Alle former for nedkøling var med andre ord meget værdsatte.

Udsigt fra balkonen til poolen


De første omgang feriebilleder er hermed uploaded. Var bosat på Hotel Milkyway i Kümkoy, Side – småspartansk og meget hyggeligt. Vores vækkeur bestod af stedets “DJ” dvs. vogteren af pool-baren, som hver morgen kl. 9 startede dagen ud med alle tænkelige remixes af diverse club-hits, svensk folkemusik eller bare en god gedin omgang techno. For fuld smadder, vel at mærke. Sov man videre var det blot en midlertidig snooze-knap, til rengøringspersonalet bankede på en times tid efter – men når man kun jages ud, for at lægge og læse Harry Potter foran poolen, er det vist lige til at holde til

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *