Anne,  folk er freaks,  Mad,  snaksnak

Grød-smart


Så hoppede jeg med på moden, og har nu prøvet det dersens famøse køleskabsgrød – her med nødder og kanelbagte ferskner. Altså bevares, det var da vældig fint – men tror ærligt talt bare jeg holder mig til min havregrød. Tilgengæld, må jeg indrømme, at bliver man absurd mæt af den her version. Oh well, nu kan jeg da sige, jeg er hippi/hipster-trendy på den der speltagtige-jeg-går-på-grødbar-og-er-økofan-helt-naturlig-samt-miljøbevidst-måde og er med på beatet hvad angår det nyeste smarte derindefor.

Ps. Fandt mine telefon igår, omkring midnat, da jeg gik og ryddede op. Havde gudhjælpemig lagt den under et viskestykke, som jeg dernæst have lagt en gryde til tørring ovenpå. Et dobbeltskjul, om man vil. Mage til idioti, skal man lede længe efter. 

2 Comments

 • Heidi B.

  Jeg bor på 40 kvm, og jeg formåede at smide min telefon, mit vaskekort og mine nøgler væk på en og samme dag.

  Jeg fandt det hele igen om aftenen. Nøglerne og vaskekortet var i fryseren (??), og min telefon lå ligeså nydeligt i min vasketøjskurv – ikke i lommen på et par bukser eller lignende, nej, jeg havde bare smidt den til vask.

  Ps. Jeg har ikke tænkt mig at prøve andet end havregrød – kald mig bare old fashion, men jeg har ikke behov for flere halvdyre vaner :p

 • A + K = ♥

  Haha, godt at høre jeg ikke er den eneste, med et talent for at smide ting væk på få kvadratmeter – mine nøgler og pung er ofte også eftersøgt.

  Ps: God idé, jeg er vist heller ikke til det der nymodens bras – havregrød ved man hvad er (;

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *