Anne,  PURE NICENESS,  snygge

Der’ længe, længe til..

Så er der 99 dage til jul – og jeg glæder mig allerede! Ja, jeg er en af dem der rent faktisk synes det er skønt med julemusik i oktober måned, spiser ris’ala’mandel året rundt og ser julekalender hvert år.  Men det er altså den sociale arv – vi er alle sammen lige tossede med jul i vores familie (Helt ærligt, vi modtager altid d. 24. juni en sms fra vores far om at “nu er der kun et halvt år til juleaften”)
Og på det seneste har særligt Brd. Mortensens Jul’s sange dukket op i min hjerne, og tankerne om varm kakao, tykke vanter, kalenderpakker (som vi stadig får – og giver), juletræs-pyntning, konfekt-produktion og pakkespil har præget mit hverdagsdagdrømmeri. Det ér altså noget af de hyggeligste, jeg ved.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *