Anne,  brok,  snaksnak,  snygge

Kureret.

Hvid fisk paneret i kokos og nigellafrø, hjemmesyltet pickle, sprød salat, rødløg, lime, stegte kartofler og urtemayo.

 Et ton slik!


Jeg blev på mirakuløs vis helbredt for mine tømmermænd igår – jeg havde ikke klaret den uden fiskeburger på Café Ministeriet, bland-selv slik og ikke mindst Aladdin – disse elementer må absolut være grunden til, at jeg lever videre idag.
Havde dog spontan trang til at forblive syg, da jeg cyklede i skole imorges i vedvarende regn – jeg er altså ikke fan af alt ved efteråret, må jeg sige. Impervious-forbandelsen ville være kærkommen i de kommende måneder, så man rent faktisk kan se ud gennem sine briller – omvendt forhindrede selv samme briller, at min mascara løb, så der er jo ikke noget der er så galt, det ikke er godt for noget.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *