Anne,  snaksnak,  snygge

Kaffe og sniksnak.

Igår var jeg på café med et par gamle veninder (det hedder det efter 10 års venskab?), for at sladre og drikke kaffe. Hovedsaligt brugte vi tiden på at mindes gymnasiedagene, og selvom vi ligefrem ikke savnede Tysk A, et hav af afleveringer og standpunktskaraktere, var der alligevel en vis underholdningsværdi ved at gå på skole med hinanden, som vores nuværende studier indbyder til. Som fx. bananskrælsfægtning på gangene, intense “hvad-har-du-puttet-i-min-taske-idag-kampe?” (salami, plastikedderkopper eller havregrød, var som regel svaret) eller afstrafningssystemer for byturenens dumheder (straffen var som regel, at man skulle slikke på et billede af vores forhadte tysklærer, der hang på skolen. Var det dumt, det man havde gjort, skulle man gøre det en gang – var det pænt dumt, skulle man to gange og var det virkelig dumt skulle man gøre det tre gange – vurderet af et hårdt, men retfærdigt dommerpanel).
Endte med at blive nostalgisk “Tag-mig-tilbage-Nik-&-Jay”-snak, inden vi tog os sammen og gik hjem i seng som ordentlige voksne mennesker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *