Varm kakao – kan man have det med sin en termokande? Altså, den hjemmelavede slags med varm mælk, sukker og rå kakaopulver? Har læst, at det kan blive underligt – nogle erfaringer?
Jeg vil sige nej. Har hørt at mælk/ chokolademælk danner frygtelig mange bakterier, når det bliver holdt varm i længere tid. Men nu er jeg jo ikke forsker eller læge eller noget… 😉
Du har nok ret, rygtet lader mig nemlig vide at det kan klumpe sammen lidt ala gammel mælk (formentlig pga. de omtalte bakterier), men håbede det blot var en skrækhistorie, æv – men mange tak for svar (:
Jeg har gjort det, og har erfaret at så længe du ikke lader din kakao stå i flere timer i thermokanden, men sørger for at drikke det inden for maks 3 timer, så går det nok. Så skal du bare sørge for at skolde din kande med kogende vand et par gange, og vaske den godt inden du bruger den igen 🙂
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
5 Comments
Anne T.
Jeg vil sige nej. Har hørt at mælk/ chokolademælk danner frygtelig mange bakterier, når det bliver holdt varm i længere tid. Men nu er jeg jo ikke forsker eller læge eller noget… 😉
A + K = ♥
Du har nok ret, rygtet lader mig nemlig vide at det kan klumpe sammen lidt ala gammel mælk (formentlig pga. de omtalte bakterier), men håbede det blot var en skrækhistorie, æv – men mange tak for svar (:
– Anne
Anne T.
Så lidt. 🙂
Heidi B.
Jeg har gjort det, og har erfaret at så længe du ikke lader din kakao stå i flere timer i thermokanden, men sørger for at drikke det inden for maks 3 timer, så går det nok. Så skal du bare sørge for at skolde din kande med kogende vand et par gange, og vaske den godt inden du bruger den igen 🙂
A + K = ♥
Okay – jamen så er alt håb jo ikke tabt 😀
Tak for svar.
– Anne