Varm kakao – kan man have det med sin en termokande? Altså, den hjemmelavede slags med varm mælk, sukker og rå kakaopulver? Har læst, at det kan blive underligt – nogle erfaringer?
Jeg vil sige nej. Har hørt at mælk/ chokolademælk danner frygtelig mange bakterier, når det bliver holdt varm i længere tid. Men nu er jeg jo ikke forsker eller læge eller noget… 😉
Du har nok ret, rygtet lader mig nemlig vide at det kan klumpe sammen lidt ala gammel mælk (formentlig pga. de omtalte bakterier), men håbede det blot var en skrækhistorie, æv – men mange tak for svar (:
Jeg har gjort det, og har erfaret at så længe du ikke lader din kakao stå i flere timer i thermokanden, men sørger for at drikke det inden for maks 3 timer, så går det nok. Så skal du bare sørge for at skolde din kande med kogende vand et par gange, og vaske den godt inden du bruger den igen 🙂
5 Comments
Anne T.
Jeg vil sige nej. Har hørt at mælk/ chokolademælk danner frygtelig mange bakterier, når det bliver holdt varm i længere tid. Men nu er jeg jo ikke forsker eller læge eller noget… 😉
A + K = ♥
Du har nok ret, rygtet lader mig nemlig vide at det kan klumpe sammen lidt ala gammel mælk (formentlig pga. de omtalte bakterier), men håbede det blot var en skrækhistorie, æv – men mange tak for svar (:
– Anne
Anne T.
Så lidt. 🙂
Heidi B.
Jeg har gjort det, og har erfaret at så længe du ikke lader din kakao stå i flere timer i thermokanden, men sørger for at drikke det inden for maks 3 timer, så går det nok. Så skal du bare sørge for at skolde din kande med kogende vand et par gange, og vaske den godt inden du bruger den igen 🙂
A + K = ♥
Okay – jamen så er alt håb jo ikke tabt 😀
Tak for svar.
– Anne