Nogle gange kan selv de simpleste tøm-køleskabet-retter vise sig, at være kulinariske vidundere. Denne gang blev jeg svært begejstret for overstående kombination – en gigantisk peberfrugt med reste-grønt(brocooli, blomkål, spinat, svampe og et lille løg) blandet med ostemasse (hytteost, flødeost, chili, balsamico og basilikum, rød pesto), og et skud pinjekerner, bagt i ovnen og spist med en fryser-rest af oksekødsfrikadeller med soltørrede tomater og sesam. Slet ikke værst!
3 Comments
Jeanette
Det ser faktisk ret godt ud, elsker sådan noget oste-halløj, mmmn… 🙂
A + K = ♥
Det var også rigtig godt – meget ala flødestuvet grønt, bare mere krydderet i smagen (:
– Anne
Xenia
Nej, man skal absolut ikke kimse ad restemad 😉
Jeg har også planer om at lave fyldte peberfrugter snart – dog “bare” med spinat og hytteost – og evt. lidt revet ost på toppen 🙂