Anne,  Griskhed,  PURE NICENESS

Jul i oktober.


Som før nævnt, er hele vores familie godt og grundigt vanvittige, hvad angår jul. Så derfor kom det ikke som andet end en glædelig overraskelse, da vores far inviterede os på pre-julehygge i oktober måned. Så igår lørdag dragede vi med store forventninger hjem til de gamle, for at lege, at det langt og længe var december. Og det var ligefør, at man kunne narres til at tro, at det virkelig var blevet jul. Der var ikke grænser for, hvad der blev disket op med, af jule-klassikere på slik-bordet – både juleskum, punchtoppe, clementiner og småkagerne var fundet frem – og ikke mindst juleøl og glögg.
Hele dagen brugte vi på at konstruere en kilometerlang spotify-liste, med ene af vores favorit julesange – og både de amerikanske, samt Pyrus, Helmig, Kim Larsen, Skibet i Skilteskoven og mangemange flere fandt vej til højtalerne, og skabte perfekt julestemning. Mor havde desuden skaffet julemagasiner, fyldt med opskrifter og bedårende julepynt – og som var det bestilt, viste TV3+ “Flammernes Pokal”, som er den Harry Potter film, der indeholder allermest sne, et skønt julebal og en stearin-oplyst storsal.
Sådan en omgang julehygge sætter dog absolut ikke min juleglæde i bero, tværtimod, det kan sletslet ikke gå hurtigt nok.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *