Er jeg den eneste, der de få gange, jeg spiser alene, ofte ender med tomatsuppe, havregrød eller spejlæg? Anyways, synes hvertfald lige jeg trængte til et godt gedint aftensmåltid igår – solo eller ej. Så jeg kreerede en lækker omgang ovnbagt aubergine, fyldt med spicy grønsagsfyld, toppet med iskold yoghurt og friske tomatskiver med basilikum, dertil blodrød peber-bøf og sprøde majskolber.
Og tænk sig, det var ganske SU-venligt. Handlede ind for 20 kr. til dette måltid – 125 gr. tykstegsbøf til 14 ,- og en aubergine til 6 ,-.
Det er ikke meget mere, end hvad man skulle give for en flaske ketchup og en pakke pasta.
Og selvom der måske er til to gange “aftensmad” i den menu, så jeg ved nu stadig godt, hvad jeg ville vælge.
6 Comments
Kristina
Det ser godt nok lækkert ud – især nu når det er SU venligt 😉 så er jeg klar
A + K = ♥
Tak skal du have, det var det også – SU-venlighed er også altid et plus i min bog (:
– Anne
Anne T.
Det er så fesent at lave mad til sig selv. Jeg ender tit bare med kedelige nudler til aftensmad… ikke ligefrem et nærende måltid. Det er bare lidt sjovere at lave mad til andre. 🙂
A + K = ♥
Jeg synes i hvertfald tit, at jeg udskyder det og pludselig er jeg helt vildt sulten og så laver jeg lige det nemmeste og hurtigste, der er at finde. Det er nemlig langt sjovere at lave mad til andre, eller endnu bedre, at blive inviteret på middag (;
– Anne
Ida
Det har vi netop spist til frokost 🙂 Blev inspireret af dit indlæg.
– Mette
https://mycoffee.dk
venterpaavin
Godt gået, af et indlæg fra 2012 ?
Håber, det smagte dejligt.
– A