Anne,  fattigdom,  Mad,  yum

Luksus solohygge.


Er jeg den eneste, der de få gange, jeg spiser alene, ofte ender med tomatsuppe, havregrød eller spejlæg? Anyways, synes hvertfald lige jeg trængte til et godt gedint aftensmåltid igår – solo eller ej. Så jeg kreerede en lækker omgang ovnbagt aubergine, fyldt med spicy grønsagsfyld, toppet med iskold yoghurt og friske tomatskiver med basilikum, dertil blodrød peber-bøf og sprøde majskolber.
Og tænk sig, det var ganske SU-venligt. Handlede ind for 20 kr. til dette måltid – 125 gr. tykstegsbøf til 14 ,- og en aubergine til 6 ,-. 
Det er ikke meget mere, end hvad man skulle give for en flaske ketchup og en pakke pasta. 
Og selvom der måske er til to gange “aftensmad” i den menu, så jeg ved nu stadig godt, hvad jeg ville vælge.

6 Comments

Leave a Reply to Anne T. Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *