Anne,  Nyt køb

Da fjernvarmen kom..


Jeg er en af dem, der i løbet af oktober måned både er hoppet i vinterjakken og uldstrømperne, og egentlig allerhelst vil have monteret en klaphat med varm kakao og et radiator-skilpaddeskjold på ryggen (hvornår er det lige de to ting opfindes? – kom så igang!), fra nu af og til og med februar, hvis jeg selv kunne vælge.
Men i tilfælde af, at det ikke bliver aktuelt med overstående opfindelser, har jeg brugt fødselsdagspengene på et par nye, foerede vintersko, til når frosten rammer. Mangler bare lige et par isoleringssåler, og så er jeg vist så helgarderet som jeg nu engang kan være (min forfængelighed holder hvertfald ikke til hverken til gulvvlang 90’er dynejakke, eller flyverdragt og vandresko ala “jeg elsker mine årlige vandreture på indlandsisen, og kommer ligefra SpejderSport”) Det her må sgu kunne gøre tricket.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *