Anne,  ønsker

Ønskerier


Om jeg begriber de mennesker, der har svært ved at skrive en ønskeseddel! Jeg har derimod svært ved at begrænse mig. Meget svært endda! Både boliggrej, tøj, dulle-gøgl og bøger og ikke mindst stel, mangler jeg altid noget af. De skulle tage at begynde at samle på Royal Copenhagen-stel, de der ingen ønsker har – så er der altid en masse at ønske sig (er man velbetalt, vil jeg anbefale en Flora Danica samling – men det er vist desværre ikke i min liga) 
Men nu er R.C-ønskerne vist efterhånden kommet på plads, og ser sådan ud:

 • 2 Musselmalede frokosttallerkner.
 • 1 Prinsesse spisetallerken.
 • 2 BlåBlomst kagetallerkner.
 • Krus/kopper fra R.C: Hvid Elements termokrus, Blå Elements termokrus, Riflet termokrus, Prinsesse krus, BlåBlomst krus, Riflet termo-bæger, Musselmalet termobæger, Musselmalet højhankskop, Signatur krus, Måge-termokrus, BlåBlomst-termokrus.
 • 2 stk. Flora-kopper – enten rohndendon, stedmorblomst, snerle, magnolia eller iris.
 • Flora – det lille mælkebøttefad.

– så mangler man bare, at få styr på alt det andet.

Skal der RC på din ønskeseddel i år? Hvis nej, hvad er det så, du lige står og mangler?

12 Comments

 • Sisse-Sofie

  min ønskeseddel ser pr. således ud:

  plakat: Magie Noire af Magritte
  plakat: ung harlekin og akrobat af Picasso
  (helst indrammede)
  strygejern
  mikroovn
  badeforhæng med sort og hvide striber, vertikaler og tykke
  new balance sneakers
  hvide papirbolde (magiskeminder.dk)
  posca/molotovtusser – i særdeleshed sorte
  passer
  lineal
  flot enkel halskade med mellemlæang kæde
  espressokopper
  lille phlampe til over sofabordet
  spots til soveværelsesloftet
  lysklde til altanen
  opbevaringskasser i siddehøjde (skal bruges til at lave en bænk på min altan, og samtidig have opbevaring.
  sukkulenter
  sengelampe
  ekby järpen reol (alternativ til string
  tegninger af min kæreste og jeg
  div sløjdredskaber

 • A + K = ♥

  Haha, ja, det er måske lidt i god tid – men tror vist, at i vores familie er kotumen, så folk har en chance for at kunne nå det hele (; Og R.C-ønsker kræver lang tids planlægning (;

  – Anne

 • SofIe kn

  Vi – min bror og jeg – har fået afvide vi skulle afleveres vores den 1. november og ja jeg afleverede min igår.
  Jeg er så heldig at jeg skal dele min ønsker mellem, mine forældre, bror, kæreste, svigerforældre. – så jeg ikke får den samme ting af dem alle 😀
  Så jeg har med god samvittighed afleveret mine ud til alle. og er selv igang med købe til nogle 😀 inden det store juleræs går igang 😀

 • A + K = ♥

  Vores mor er også koordinator indenfor det felt, så vi ikke får to ens gaver (; Og det kan jeg godt forstå, har også selv været igang, det er langt skønnere end at stå i sidste øjeblik og skal købe det hele (:

  – Anne

 • Cecilie L.

  Haha, jeg er dårlig til at skrive ønskesedler! Faktisk kiggede jeg blogs (også denne) for at blive inspireret, og til sidst fik jeg en nogenlunde lang liste. Jeg samlede på mumistellet i lang tid, men nu har jeg snart ikke plads til flere kopper og skåle. Faktisk har vi ikke så meget plads til overs i lejligheden, så derfor er det også svært at ønske sig noget 🙂

 • Polkapigen

  Jeg har også et begrænsningsproblem, når det kommer til ønskelister 😉 Det er som om, listen aldig bliver kortere – heller ikke lige efter jul/fødselsdag. Der kommer hele tiden nye ønsker på.. 😉
  Jeg har et par RC-ønsker også. Jeg har middagstallerkener, frokosttallerkener, krus mm. i RC, men 'kun' 4 morgenmads/suppeskåle – og det måtte der godt laves om på til jul 😉

 • A + K = ♥

  Haha, netop, listen bliver nærmest derimod længere gang på gang (;
  Lyder som en god idé med udvidelse af R.C-samlinge – det er nu det allersmukkeste, der kan ligge og vente på en, under et juletræ 😀

  – Anne

 • A + K = ♥

  Haha, åh, jeg er sikker på du kan finde plads til en smule mere stel – det kan jo stables til loftet det skidt (; Mumi-stellet er nu også rigtig fint, har selv en smule af det.
  Ellers må du bare ønske dig noget meget småt, hvis der er pladsmangel – tændstikker, diamanter eller sådan noget (;

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *