Anne,  antivoksen,  bøger,  folk er freaks,  nice,  snygge

Jeg læser …


Jeg er typen der altid har gang i en masse bøger på en gang, og hele den ene side af min seng er konstant belæsset, så når jeg har overnattende gæster, skal vi nærmest til at flytte en hel boghylde tilbage, på sin plads. Burde nok læse noget relevant faglitteratur, kvindekrimier eller (gudforbydedet!) det der voldsomt hypede dame-erotik, hvis jeg skulle følge moden – men holder mig nu til hvad jeg plejer, nemlig ufornuftig, børnevenlig skønlitteratur. 
Så for tiden:


Er jeg påbegyndt “Det smaragdgrønne Atlas”: Læser jeg fortsat Percy Jackon-serien, er nu igang med fjerde bind: 

Genlæser jeg “Det Lille Hus På Prærien” serien: I LOVE BOOKS

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *