der er altid noget at fejre,  fjoller,  Kit,  Nyt køb

Jordskredssejr!

.. Af den slags hvor man semijubler i fakta. 
Indtil i går aftes gik jeg ellers rundt og troede, at der slet ikke fandtes chokoladebrunt gavebånd, hvilket jeg jo selvfølgelig overhovedet ikke var tilfreds med, på nogen måde. Havde ellers sat min lid til min sædvanlige gavebånds-pusher, Søstrene Grene, uden held. 
Så jeg har ledt og ledt. 
Men, så lige pludselig der sgu. Nede i fakta. Ikke i satin, som helst ville have, men til gengæld i den farve jeg ønskede. Heldige mig - nu kan jeg komme igang med pakke den sidste pakkekalender ind.

ps. kan efter gennemlæsning konstatere, at jeg lyder mere end almindelig sindssyg, men jeg vil bare gerne have pakket pænt ind!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *