Anne,  snygge

Solo snyggeri.

Idag starter jeg min dag stille og roligt, med kaffe og magasiner på biblioteket, inden jeg skal et smut ind til byen og kigge lidt – det er vel ikke lønningsdag for ingenting? Og kalenderpakkerne køber jo ikke sig selv. Det er nu ikke værst med sådan en dag, når man ved, at der i morgen venter mig en 24 timers eksamen. Yaiks – må hellere helgardere mig med tons af varm kakao, og ellers håbe jeg får et uforklarligt anfald af genialitet skænket natten over.

2 Comments

 • Maden i mit Liv!

  Gratis magasiner på biblioteket er ikke det værste man har:-)Jeg plejer at låne Magasinet Mad og Spis Bedre, fordi det er de madblade jeg er for nærig til at købe selv – det er jo ikke meget andet end en stor reklame efterhånden, men indimellem kommer der jo alligevel et guldkorn 🙂

  God dag og held og lykke i morgen 🙂

  Mange hilsner fra

  Anne.

 • A + K = ♥

  Nej, bestemt ikke – og det er lige netop også madmagasinerne, jeg har fat i – de er nemlig temmelig dyre, men også virkelig hyggelige at få fingrene i – så er det nemlig at biblioteket er et skønt sted 😀
  Og mange tak!

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *