Anne,  antivoksen,  gid det var mig,  ønsker

Nostalgi på æske..


Jeg ved godt, hvad jeg havde skrevet på ønskelisten, hvis året havde sagt 1996, frem for 2012 – nemlig overstående Playmobilæsker. Elskede Playmobil, og i de første skoleår, ønskede jeg mig stortset ikke andet – og da Kit også havde sin del, endte vi med en temmelig stor samling. Den dag i dag, kan jeg faktisk stadig ikke passere en æske, uden lige at stoppe op og kigge. Det tog så lidt overhånd her den anden dag, hvor jeg kom til at kigge på alle æskerne på playmotown.dk. Vores mor arbejder nemlig som afdelingsleder i institution og viste mig lige det læs, hun har bestilt hjem til alle børnene – og så kom jeg til at se hele siden igennem. Blev helt dårlig af nostalgi, og misundelig på alle under 10, som rent faktisk har mulighed for at ønske sig det til jul, uden at virke som en komplet idiot. 
Meeen jeg tror vi har nok 90’er-foto’s med mig, der storsmilende og parkinson-patient-på-speed-panisk flår gaver op, med Playmobil-indhold, så må nok hellere holde mig til at ønske mig noget R.C i stedet. Men nøj, hvor er det sødt.

6 Comments

  • Natascha

    Jeg kan sagtens sætte mig ind i det! En af mine største fornøjelser som barn, var at kigge på Playmobilreklamer i Anders And-bladene – det er jo de rene Ikea-tableauer at se på, og alle de spændende dyr! På et tidspunkt købte mine forældre en kæmpe-pose til mig gennem Den Blå Avis, for ellers var Playmobil generelt for dyrt. Jeg husker stadig min børnefødselsdag i børnehaveklassen, hvor jeg af Pia fik en helt NY æske. Med en fisker med sydvest og en lille spand med små fisk i. Senere gik der især sport i at have mange heste, og de var fine købt brugt, for vi malede dem alligevel, så hestene kunne se mere forskellige ud. Jeg ELSKER legetøjsnostalgi og har stadig mine My little Pony´s i kælderen, men playmobilen tror jeg faktisk ikke eksisterer mere :o(

  • A + K = ♥

    Ja, det var temmelig dyrt, men vi har altid fået lige akkurat de legesager, vi bedst kunne lide, som de forkælede unger vi var (og er) (; Det var nemlig noget helt fabelagtigt legetøj – og vores er stadig på vores forældres loft. Det er synd, at de røg ud i sin tid, for det er nemlig rigtig skægt at se det igen – godt du har mindet om fiskeren i god erindring 😀

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *