Anne,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge,  Tak

Hyggerier!

Igår var jeg inviteret, til hvad der viste sig at være en grotesk hyggedag hos Babysnif. Hun havde endnu engang fremtryllet lækker mad ud af de gamle’s køkken, og ikke nok med det, så var der også dessert og julehygge på skemaet. Det viste sig nemlig, at hun her den anden dag, havde fået Brødrene Mortensens Jul i gave, så den skulle vi naturligvis se. Et glædeligt gensyn, hvor Hugo på 6 år forunderligt nok, er den person der spiller bedst.

– Og apropros gave, så havde Babysnif også overraskelser i ærmet, for fik Alice I Eventyrland spontant foræret, i den smukkeste, skinnende digipack. Sikke forkælet man kan få lov at blive en ganske almindelig mandag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *