Anne,  Mad,  PURE NICENESS,  yum

Türkish Cusine Gone Mexican.


Da jeg var i Tyrkiet her i sommers, var det allerbedste, jeg fik serveret på turen, en omgang “stuffed eggplante”. Bestilte det en aften, jeg tilfældigvis havnede på en lille restaurant i en sidegade, nær Side’s gamle bydel, hvor jeg blev helt forelsket i retten. Ovnbagt, rygende varm, fyldt med krydret oksekød og toppet med friske tomater! Og så lige i selskab med en tyrkisk øl – meget bedre blev det ikke.
Så idag, på en kold og regnende novemberaften, skulle sommermindet genskabes – dog i en lidt mere mexicansk-præget version med chili con carne, gucamole og avocado/tomat-salat. Smagte skønt og lidt af sol og sommer, synes jeg – og Kit meldte heldigvis også, at hun var mæt og godt tilfreds, da tallerkenerne var tomme.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *