Anne,  fest fest fest,  lækkerier,  Mad,  PURE NICENESS

Penny Lane.


Kit er ikke den eneste der har haft en lækker start på dagen, skal jeg sige jer – for jeg har nemlig spist morgenmad/frokost på en af Aalborgs hyggeligste cafeer. Og det er sjovt, for glemmer næsten altid at Penny Lane eksistere, og hver eneste gang jeg så kommer derind, bruger jeg 80% af tiden på at ærge mig over, jeg ikke kommer der oftere. For hold op, hvor er det hyggeligt, og hold op hvor er det lækker mad. Denne gang valgte jeg varmrøget laks med tomatsalat og asparges, som kom på den lækreste tallerken, der udover dette bød på hjemmelavet pesto, syltet grønt, oliven og artiskok.
Men fornøjelserne stopper ikke her – nok skal jeg til at rydde op, handle ind og gøre klar til imorgen nu her – men jeg skal, som I har hørt, også op til Kit og forkæles med alskens hyggerier under den sidste fødselsdagsplanlægning, så vi er helt klar til besøg af alle de søde imorgen aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *