Anne,  brok,  folk er freaks,  føj,  snaksnak

Nar.


Ja, det er mig – har indenfor en uge formået både at knække lynlåsen af, og splitte selve funktionen af den, i både min vinterjakke og hverdagstaske – sidstnævnte er dermed ubrugelig. Dette er vel at mærke sket indenfor samme uge, som mit glattejern valgte at sige fra. Jeg skal bruge penge på julegaver i denne måned – ikké selvforårsagede idiot-udgifter – gaver! Heldigvis har min søde mor tilbudt at sy en lynlås i jakken, så sådan en skal jeg gudskelov ikke ud at skaffe mig – så må jeg bare H&M har en billig taske-fætter på bud, så jeg har noget at transportere mit grej rundt i. Men intet er så galt det ikke er godt for noget, for nu har jeg mig en god overspringshandling på en lang skoledag som idag; internet-vindueskiggeri er ikke den værste beskæftigelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *