Anne,  Griskhed,  Mad,  Tak,  yum

Asiatisk orgie.. på den gode måde.

I anledningen af ingenting, var jeg inviteret på verdens skønneste koncept i mandags – nemlig Running Sushi. Et senarie, hvor du bare sætter sig ned, bestiller en kæmpe, iskold fadøl, tager en dyb indånding og så ellers bare rager til dig, af en lind strøm af asiatiske retter + det løse, som kommer væltende i et uendeligt samlebånd foran næsen på dig. Lige indtil du må opgive og ikke kan mere.
Kan det blive meget bedre? Jeg tror det næppe!
Og sikke et udvalg; 10-12 slags forskellig sushi, edame-bønner, dybstegte rejer, safran-ris, kylling i karry, forårsruller, chilinødder, marineret svin/oksekød, reje-chips, wasabi/syltet ingefær, melon, chokoladekage, rejespyd, stegte nudler, appelsinbåde, bacon-bønne-snacks, tiramisu, forskellige slags dyppelse, tangsalat og sikkert en masse jeg har glemt. Spiste nonstop i tre timer, drak øl og snakkede – og som der var enighed om ved bordet: “Dette er et sted, hvor man er et skarn, hvis ikke man forlader bordet med en vis grad af mavepine – sådan er reglerne”. Jeg kommer hvertfald gerne igen.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *