Anne,  fattigdom,  kluns,  ønsker

Kjole-tanker.

Egentlig er det sjældent, jeg sådan falder for en trend – eller overhovedet opdager hvad der er in. Er alt-alt for uinteresseret i mode, småfattig og glad for at bruge penge på øl, stel eller andre fornøjeligheder. Så skal jeg lede efter tøj, går jeg altid bare i Salling, der er altid kvalitet at finde, men undersøger sjældent hele markedet. Men synes altså at det der peplum-cut der er hænger alle vegne, er ret så fint. Og vil egentlig gerne have en ny kjole her til jul/nytår, hvor der både venter fødslesdage, julefrokoster og andre arrangementer, hvor det kunne være skønt med noget pænt at tage på. Alle disse billeder er snuppet fra Asos, og synes der er alt for mange fine at vælge mellem – økonomisk begrænsning er ikke engang en mulighed, da flere af dem er på bud. Så er det jo bare om at vælge..

4 Comments

 • Maj

  Uhh jeg er vild med den nederste – den er virkelig fin med blonderne og 3/4 ærmerne!
  Jeg er egentlig ikke vanvittig begejstret for peplum moden, hvertfald ikke i bluseforstand – den skærer de fleste kvinder over et uheldigt sted IMO!

  – Maj 😀

 • A + K = ♥

  Ja, synes også den er en af de fineste. Jeg tror heller ikke modellen klæder alle, da den jo er temmelig specielt snit, men på bøjlerne er det hvertfald pænt, synes jeg 😀

  – Anne

 • ronjapilgaard

  Kan virkeligt ikke stå for den nederste. Det er så sjældent, man ser en langærmet lille sorte, som samtidigt ikke ligner noget, nogen skulle have ladet blive i 1995, hvor det hørte hjemme.

  Er selv ret meget at køre over peplum-dillen, men er desværre ikke så god til kjoler i hverdagen, og føler mig altid alt for pæn, når jeg får sådan et skørt på. Men lærer det lige så stille.

 • A + K = ♥

  Jeg synes også den er rigtig-rigtig fin. Jeg ville heller aldrig gå med sådan en til hverdag, og sletslet ikke i vintermånederne – er godt pakket ind i cowboybukser, to trøjer og uldcardigans og tykke sokker på denne her årstid (: Men gid jeg var hverdags-kjoletypen, det er så fint.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *